Zakon.sk - právo, dane a účtovníctvo, mzdy, verejná správa, vzdelávanie

Najnovšie publikácie

Viac

Aktuálne školenia a konferencie

Viac
  • Ochrana osobných údajov pod lupou

    Aké zmeny prináša nový zákon o ochrane osobných údajov a nariadenie GDPR? Pripravili sme pre vás praktický seminár nielen pre úplných začiatočníkov, ale aj pre pokročilých, kde sa budeme detailne venovať právnej úprave v ochrane osobných údajov účinnej od 25. 5. 2018. Forma semináru bude skôr formou diskusie, kde okrem dvoch lektorov, ktorí budú uvádzať príklady z úradnej praxe a skúsenosti z firiem, budete mať možnosť klásť konkrétne otázky k nejasnostiam, ktoré vás trápia. Nejde o seminár, počas ktorého rýchlo prejdeme základné povinnosti, ale novú legislatívu rozoberieme do hĺbky a navyše vysvetlíme všetky možné situácie pri spracúvaní osobných údajov. Aj keď nová legislatíva prináša množstvo noviniek, nemusíte sa ich obávať, pretože počas dvoch dní na školení s JUDr. Marcelou Macovou, PhD. a s JUDr. Luciou Bezákovou získate informácie postupne tak, aby ste nové nariadenia vedeli bez problémov aplikovať do svojej praxe. Keďže sa snažíme skvalitniť prínos nových informácií, počet účastníkov je obmedzený.

    216,00 € s DPH 180,00 € bez DPH

    Detail
  • Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia GDPR

    Zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov nahrádza nový zákon, s ktorým prichádza aj nové nariadenie GDPR. Z uvedeného dôvodu sme pre vás zorganizovali školenia vedené skúsenou lektorkou JUDr. Marcelou Macovou, PhD., ktorá dôsledne informuje o zmenách a povinnostiach, ktorým sa v blízkej budúcnosti nevyhnete, a pripraví vás na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi. Poradíme vám, na čo sa musíte pripraviť už teraz a čo môžete ešte „odložiť" na neskôr. Pripravte sa tiež na to, že od 25. 5. 2018 nemôže byť žiadna dokumentácia k ochrane osobných údajov vypracovaná podľa zákona č. 122/2013 Z. z. Aj tieto a mnohé ďalšie potrebné informácie budú zodpovedané na seminári, kde máte možnosť otvorene diskutovať o nejasnostiach, ktoré z daných zmien vyplývajú.

    66,00 € s DPH 55,00 € bez DPH

    Detail
  • PP Konferencia Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 („GDPR")

    Viete, aké zmeny nastávajú v otázke bezpečnosti osobných údajov? Prichádza ďalšia „revolúcia“ v oblasti ochrany osobných údajov účinná od 25. mája 2018. Pripravte sa vo vašej spoločnosti na nový právny predpis EÚ „GDPR" a nový zákon o ochrane osobných údajov, ktorý so sebou prináša nespočetný rad povinností. V danej problematike GDPR vám pomôžeme sa zorientovať na PP konferenciách, nad ktorými prevzala záštitu predsedníčka Úradu na ochranu osobných údajov SR.

    180,00 € s DPH 150,00 € bez DPH

    Detail

Online produkty

Viac
  • Daňové centrum

    Dane a účtovníctvo na jednom mieste - portál poskytujúci komplexné informácie z oblastí daní a účtovníctva podľa najnovších zákonov, vyhlášok a noviel.

    231,00 € s DPH 192,50 € bez DPH

    Detail
  • Verejná správa Slovenskej republiky - vssr.sk

    Komplexný informačný sprievodca legislatívou, účtovníctvom, výkazníctvom a doplnkovými informáciami triedenými podľa subjektov verejnej správy Slovenskej republiky.

    96,00 € s DPH 80,00 € bez DPH

    Detail
  • Mzdové centrum

    Mzdy a personalistika na jednom mieste - portál poskytujúci komplexné informácie z oblastí miezd, pracovného práva a personalistiky podľa najnovších zákonov, vyhlášok a noviel.

    198,72 € s DPH 165,60 € bez DPH

    Detail

Najnovšie videoškolenia

Viac
  • Novela zákona o dani z príjmov od 1. 1. 2018

    Novela zákona o dani z príjmov účinná od 1. 1. 2018 so sebou prináša viac ako 27 výrazných zmien. Čo sa od januára zmenilo, aké sú dôsledky a ich praktická aplikácia sa dozviete v dvojhodinovom videoškolení s Ing. Vladimírom Ozimým.

    36,00 € s DPH 30,00 € bez DPH

    Detail
  • Daňové priznanie k dani z príjmov právnických osôb za rok 2017 (praktický príklad na tlačive)

    Podávanie daňového priznania sa už neúprosne blíži. Každoročne narážame na množstvo prekážok a otázok, ktoré sa spájajú s podávaním daňového priznania. Vo videoškolení s Ing. Vladimírom Ozimým si jednotlivo prejdeme všetky náležitosti daňového priznania. Ukážeme si na najčastejšie prekážky v praxi a na praktickom príklade na tlačive sa v rámci videoškolenia pozrieme na vypĺňanie daňového priznania.

    36,00 € s DPH 30,00 € bez DPH

    Detail
  • Daňová kontrola v znení novely zákona daňového poriadku od 1.1.2018

    Novela zákona daňového poriadku účinná od 1.1.2018 prináša niekoľko výrazných zmien pre subjekty vykonávajúce daňovú kontrolu, ale aj pre subjekty na ktoré sa daňová kontrola vzťahuje. Praktické príklady z praxe s lektorom JUDr. Patrikom Benčíkom Vám pomôžu pri praktickej apikácií súčasných zmien.

    24,00 € s DPH 20,00 € bez DPH

    Detail